view

AnnonsplatsFaradbloggen

Ny övervakning på lösa boliner

22/11 2012

Bokhyllan

Bokomslag

Kul om kvantfysik

8/11 2012

Diagram: Låg andel högskoleingenjörer tar ut examen

Stöd Farads journalistik med ett SMS

Farad är en tidning som drivs med höga ambitioner. Men bra journalistik tar tid: att rota i myndigheters arkiv, bygga egna databaser för att sammanställa stora mängder uppgifter och att försöka göra komplicerade sammanhang begripliga.

Vill du bidra till att göra Farad ännu bättre? Du kan exempelvis bjuda redaktören på en virtuell fika genom att sms:a en tia till oss. Men du kan också ge högre belopp: 50 eller 100 kronor.

Sms:a till nummer 72550 och skriv Farad + det belopp du vill ge i meddelandet. Observera att bara tre belopp är möjliga:

Farad 10kr
Farad 50kr
Farad 100kr

Observera att det inte ska vara mellanslag mellan beloppet och "kr"!

Eventuell trafikavgift för sms:et tillkommer.

Det går att skicka flera donationer, dock maximalt 1000 kronor per kalendermånad. Av beloppet är 20 procent moms. Sms-tjänsteleverantören tar åtta procent i provision. Olika teleoperatörer tar också provision, men den varierar mellan olika operatörer.

Det går också att sätta in donationer direkt på bg 5871-6283. Då går hela beloppet oavkortat till Farads verksamhet. Skriv "Donation" som meddelande till betalningsmottagaren.

För alla donationer gäller att de ska vara fria från krav på motprestation.

Ett ytterligare sätt att bidra ekonomiskt till Farads verksamhet är att annonsera. Kontakta oss i så fall på annons(at)farad.se.


Sus Andersson
Chefredaktör

30/8 2011