Jag har lång erfarenhet som teknik- och miljöjournalist, och har bland annat haft redaktörsroller på tidningarna Ny Teknik och Svensk Bokhandel, varit reporter på Sveriges Radios vetenskapsredaktion, och skrivit för Svenska Dagbladets vetenskapssidor och Metro Teknik. Genom åren har jag skrivit för en rad olika facktidningar.

Mellan 2009 och 2012 var Farad en nyhetstidning med inriktning på teknik, miljö och forskning.

Jag tar gärna uppdrag som researcher, gillar att jobba i excel och är fena på offentlighetsprincipen. Jag har varit redaktör för flera bokprojekt och föreläser om digitalt källskydd,

Jag läser också in talböcker för personer med läs- och synnedsättning - framför allt studentlitteratur inom matematik, fysik och kemi.

Mellan 2014 och 2020 har jag haft förtroendeuppdrag för Miljöpartiet, bland annat som ledamot i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd och som ersättare i kommunfullmäktige i Stockholm. Med anledning av detta har jag under dessa år inte arbetat som nyhetsreporter.

Tidigare har jag bland annat varit styrelseordförande i ALIS, Administration av litterära rättigheter i Sverige. Jag har varit ledmot i Journalistförbundets yttrandefrihetsgrupp och representerat Journalistförbundet i Pressens Opinionsnämnd.

Följ mig på Twitter >>

CV >>